Thursday, March 17, 2022

Mentorskap i sjuksköterskeuppsats

Mentorskap i sjuksköterskeuppsats



få anpassad uppsats. Denna uppsats är inte unik. Emerson Cultural Awareness in Nursing Practice. Att förändra kulturen med dagens mentorskapsuppsats, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Liknande ämnen Alternativ medicin Tandplastikkirurgi Tandvård Terapi Elektronisk patientjournal Medicinsk teknik Epidemiologi Första hjälpen Apotek Kosmetologi Rehabilitering Medicaid Ambulansvaccin Creon Akupunktur Hjälpmedel Vaccination Antibiotika.





Relaterade uppsatser



Genom åren har sjuksköterskeyrket förändrats, genom evidensbaserad praktik och omvårdnadsforskning mentorskap i sjuksköterskeuppsats har höjts. Sjuksköterskor har det enorma ansvaret för människoliv i sina händer, och som sådan är efterfrågan på klinisk kompetens avgörande. Akademisk utbildning är en del av resan, men eftersom omvårdnad är ett praktiskt yrke behövs också assimilering mellan den lärda teorin och den praktiska professionen. Mentorskap ger hjälp för denna assimilering, mentorskap i sjuksköterskeuppsats, och hjälper därför sjuksköterskestudenten att utveckla sin kliniska kompetens. Mentorskap avser en relation mellan två individer; en mer erfaren som kallas mentor, som hjälper den andra mindre erfarne individen, kallad adept.


Mentorer fungerar som en katalysator för att transformera när de instruerar, råder, vägleder och underlättar utvecklingen av ytterligare 1. Allen, mentorskap i sjuksköterskeuppsats, Relationen mentor och adept är en av vägledning och förståelse som leder till såväl professionell som personlig utveckling. På grund av sjuksköterskeyrkets natur befinner sig sjuksköterskor ofta i etiska dilemman. Dessa situationer har mentorskap i sjuksköterskeuppsats tydligt rätt eller fel val, och sjuksköterskan vägleds av personlig etik och värderingar. Målet med mentorskap inom omvårdnad är att hjälpa sjuksköterskestudenten längs den svåra vägen att skaffa sig erfarenhet, att bli en kunnig, självsäker, självförverkligande medlem av vårdyrket.


Mentorskap går utöver att lära ut kunskaper eller färdigheter, eller enbart förmedling av information; det är en komplex närande, utvecklande och stärkande relation som kräver ömsesidigt lärande, delning och växande 1. Mentorer ger det psykosociala stödet mentorskap i sjuksköterskeuppsats kan vara avgörande för den framtida karriären för sjuksköterskor. Fördelar med mentorskap Fördelarna med mentorskap är enorma för både mentorn och adepten. Den utexaminerade adeptssköterskan vinner potentiellt; självförtroende och självkänsla, framgång och avancemang i karriären, ökad personlig och professionell tillfredsställelse och förberedelse för ledarroller 3.


Bean, Mentorn får potentiellt den personliga tillfredsställelsen av att hjälpa en individ genom den tumultartade nybörjarperioden, och tillfredsställelse i att veta att yrket i slutändan har stärkts. Från mentors synvinkel kan de vässa sin skicklighet och uppnå en känsla av tillfredsställelse och tillfredsställelse 1. Som människor finns det i sig ett behov av att hjälpa våra medmänniskor i tider av mentorskap i sjuksköterskeuppsats och nöd. Kunskap och förståelse är gåvor som vi inte kan kvantifiera; deras värderingar är så stora, och det är vad en mentor ger. Förutom att vara min chef fungerade hon som min lärare och mentor.


Utbildning kunde inte ha mentorskap i sjuksköterskeuppsats mig för den hemska upplevelsen 2, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Emerson Mentoring är grunden för rekrytering och retention där alla garanterat kommer att dra nytta av 1. Mentorskap är en sammanhållen källa till stöd och stabilitet som är avgörande för framtiden för sjuksköterskeyrket. Hur jag skulle vilja bli mentor när jag börjar min sjuksköterskekarriär När jag närmar mig slutet av mina studier har farhågor och tvivel redan börjat infinna sig. Det förvärras av bristen på klinisk erfarenhet och det faktum att vi kommer att praktisera i ett främmande land, med främmande kulturer och seder. I en sådan dröm hjälper jag en psykiskt sjuk patient till vilorummet och trasslar in i den intravenösa ledningen och sliter ut den.


Precis som Effie kände jag att det inte fanns något sätt att någon i det ädla yrket kunde hålla sig till sådan inkompetens och klumpighet. Oundvikligen kritiserar vi oss själva hårdast, detta kan inspirera oss att antingen arbeta hårdare eller ge upp helt. Jag skulle vilja ha en mentor som är ärlig och har integritet; en som är tålmodig och minns hur det är att vara där jag är nu, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Fördelen med att lära av någon som framgångsrikt har gått i samma skor kan hjälpa på områden som du kanske inte ens insåg att du behövde hjälp. Jag skulle vilja ha en mentor som inte är alltför kritisk, men samtidigt självsäker nog att låta mig veta när jag kunde ha gjort något bättre, eller förbättrat på något sätt.


Jag vill ha någon som jag kan utveckla en förtroendefull relation med. Någon som jag kan lita på för att ge mig korrekt information, även om det innebär att erkänna att de är osäker på svaret. Jag skulle vilja att en mentor som är stoisk i tider av förvirring och nödsituationer, skapar en miljö som främjar lärande och ger mig modet att förbli lugn inför den förestående stormen. Sammantaget skulle jag vilja ha en mentor för att hjälpa mig att uppnå den kunskap och karaktär som krävs för att nå mina mål för sjuksköterskekarriären överlägset. Hur jag planerar att mentor för juniorstudenten Från mina läsningar har jag försökt ta reda på vad som skulle krävas av en bra mentor, och hur denna information skulle kunna användas för att mentorera en praktisk sjuksköterskestudent.


Jag vacklade mellan händerna på instruktioner om tidshantering, vilket var ett stort problem för mig; och hantera trycket från tentor och känna sig överväldigad av mängden information som ska behållas. Jag vill ge nytta av den kunskap och erfarenhet jag har fått, med tanke på att olika personligheter gör varje situation annorlunda. Jag skulle försöka upprätthålla en positiv inställning för att ge uppmuntran. Jag tror att den viktigaste aspekten skulle vara att erbjuda uppmuntran; Banan är utmanande och kräver uthållighet för att klara den. Jag skulle försöka att aktivt lyssna på vad min adept säger så att jag kan ge de bästa råden jag kan. Jag skulle ge konstruktiv kritik om det skulle behövas och peka ut områden som behövde förbättras, var noga med att fokusera på beteendet inte adeptens karaktär.


jag mentorskap i sjuksköterskeuppsats försök att ge insikt om att hålla sig på rätt spår och sätta upp mål och prioritera. Sammantaget skulle jag försöka erbjuda stöd och uppmuntran att lära sig och i slutändan förbättras. Referenser 1. Canadian Operation Room Nursing Journal, Mentoring The Magic Partnership, Shelia L. Allen RN, BSN, CNOR, CRNFA, 2 december. Gastroenterology Nursing, The Inspiring Leader, Effie Amerson MSN, RN, 3. Gastroenterologisk omvårdnad, mentorskap i sjuksköterskeuppsats, Mentorskap, Kathy B. Bean PhD, RN, CGRN, APRN, BC, Redaktör, mentorskap i sjuksköterskeuppsats Den här uppsatsen skrevs av en studiekamrat. Du kan använda den som exempel när du skriver din egen uppsats eller använda den som källa, men du måste citera den. Utforska hur människokroppen fungerar som en enhet i harmoni för att leva.


Gratis uppsatser - PhDessay, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. com, 19 dec, tillgänglig 7 januari, comDec Introduktion I denna uppsats kommer jag att diskutera en rad psykologiska och sociologiska teorier som kan hjälpa en socialarbetare att förstå problem i fallstudie fyra. Denna diskussion. Datorer har spelat en viktig roll i alla yrken inklusive omvårdnad. Informationsteknologi används i stor utsträckning av olika sjukhus världen över för att stärka kvaliteten som gavs till patienterna. Häri finns en analys av ledarskapets roll i avancerad praktik i lärande. Detta för att förstå att brist på ledarskap i högspecialiserad omvårdnadssituation är mycket trolig. Det finns inget mer glädjande arbete inom vården än omvårdnad.


Sjuksköterskorna har alltid stått i frontlinjen i en kamp för sund mänsklighet. Oxford Concise Medical Dictionary. Enligt Hall, ; citerat i Silva och Ludwick," den etik som ingår i god vårdpraxis är viktigare än kunskap om lagen; att praktisera etiskt sparar ansträngningen. Forskning bedrivs för att förbättra befintlig praxis. Om studieresultaten implementeras endast för praktik. Inledning I denna uppsats mentorskap i sjuksköterskeuppsats Syftet är att beskriva och diskutera min egen filippinska kulturella bakgrund och hur den kan påverka min sjuksköterskepraktik, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Kultur är vårt sätt att leva. Advance Practice Nursing Jake Freeman University of SST.


Francis Abstract Denna artikel utforskar i första hand artikeln från Journal of Nursing som heter "Demografiska profiler av certifierade sjuksköterskor-barnmorskor, certifierad registrerad sjuksköterska. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Beställ originaluppsatsprov speciellt för dina uppdragsbehov. få anpassad uppsats. Uppsatstyp Forskning. En studie om hur informatik påverkar den kliniska omvårdnadspraktiken. Ledarskapets roll i avancerad praktik inom omvårdnad. At a Watershed: Avancerad sjuksköterskepraktik i Australien, mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Vikten av nyttan av etiska frågor på sjuksköterskepraktiken. Evidensbaserad praktik inom omvårdnad.


Kulturell medvetenhet i sjuksköterskepraktiken. Avancerad omvårdnad. Liknande ämnen Alternativ medicin Tandplastik Tandvård Terapi Elektronisk patientjournal Medicinsk teknik Epidemiologi Första hjälpen Apotek Kosmetologi Rehabilitering Medicaid Ambulansvaccin Creon Akupunktur Hjälpmedel Vaccination Mentorskap i sjuksköterskeuppsats. Spara tid och låt våra verifierade experter hjälpa dig. Anställ författare.





citerade essäverk



Mentorer ger det psykosociala stöd som kan vara avgörande för den framtida karriären för utexaminerade sjuksköterskor. Fördelar med mentorskap Fördelarna med mentorskap är enorma för både mentorn och adepten. Den utexaminerade adeptssköterskan vinner potentiellt; självförtroende och självkänsla, framgång och avancemang i karriären, ökad personlig och professionell tillfredsställelse och förberedelse för ledarroller 3. Bean, Mentorn får potentiellt den personliga tillfredsställelsen av att hjälpa en individ genom den tumultartade nybörjarperioden, och tillfredsställelse i att veta att yrket i slutändan har stärkts. Från mentors synvinkel kan de vässa sin skicklighet och uppnå en känsla av tillfredsställelse och tillfredsställelse 1.


Som människor finns det i sig ett behov av att hjälpa våra medmänniskor i tider av oro och nöd. Kunskap och förståelse är gåvor som vi inte kan kvantifiera; deras värderingar är så stora, och det är vad en mentor ger. Förutom att vara min chef fungerade hon som min lärare och mentor. Utbildning kunde inte ha förberett mig för den fruktansvärda upplevelsen 2. Emerson Mentoring är grunden för rekrytering och retention där alla garanterat kommer att dra nytta av 1. Mentorskap är en sammanhållen källa till stöd och stabilitet som är avgörande för framtiden för sjuksköterskeyrket. Hur jag skulle vilja bli mentor när jag börjar min sjuksköterskekarriär När jag närmar mig slutet av mina studier har farhågor och tvivel redan börjat infinna sig. Det förvärras av bristen på klinisk erfarenhet och det faktum att vi kommer att praktisera i ett främmande land, med främmande kulturer och seder.


I en sådan dröm hjälper jag en psykiskt sjuk patient till vilorummet och trasslar in i den intravenösa ledningen och sliter ut den. Precis som Effie kände jag att det inte fanns något sätt att någon i det ädla yrket kunde hålla sig till sådan inkompetens och klumpighet. Oundvikligen kritiserar vi oss själva hårdast, detta kan inspirera oss att antingen arbeta hårdare eller ge upp helt. Jag skulle vilja ha en mentor som är ärlig och har integritet; en som är tålmodig och minns hur det är att vara där jag är nu. Fördelen med att lära av någon som framgångsrikt har gått i samma skor kan hjälpa på områden som du kanske inte ens insåg att du behövde hjälp.


Jag skulle vilja ha en mentor som inte är alltför kritisk, men samtidigt självsäker nog att låta mig veta när jag kunde ha gjort något bättre, eller förbättrat på något sätt. Jag vill ha någon som jag kan utveckla en förtroendefull relation med. Någon som jag kan lita på för att ge mig korrekt information, även om det innebär att erkänna att de är osäker på svaret. Jag skulle vilja att en mentor som är stoisk i tider av förvirring och nödsituationer, skapar en miljö som främjar lärande och ger mig modet att förbli lugn inför den förestående stormen. Sammantaget skulle jag vilja ha en mentor för att hjälpa mig att uppnå den kunskap och karaktär som krävs för att nå mina mål för sjuksköterskekarriären överlägset.


Hur jag planerar att mentor för juniorstudenten Från mina läsningar har jag försökt ta reda på vad som skulle krävas av en bra mentor, och hur denna information skulle kunna användas för att mentorera en praktisk sjuksköterskestudent. Jag vacklade mellan händerna på instruktioner om tidshantering, vilket var ett stort problem för mig; och hantera trycket från tentor och känna sig överväldigad av mängden information som ska behållas. Jag vill ge nytta av den kunskap och erfarenhet jag har fått, med tanke på att olika personligheter gör varje situation annorlunda. Jag skulle försöka upprätthålla en positiv inställning för att ge uppmuntran.


Jag tror att den viktigaste aspekten skulle vara att erbjuda uppmuntran; Banan är utmanande och kräver uthållighet för att klara den. Jag skulle försöka att aktivt lyssna på vad min adept säger så att jag kan ge de bästa råden jag kan. Jag skulle ge konstruktiv kritik om det skulle behövas och peka ut områden som behövde förbättras, var noga med att fokusera på beteendet inte adeptens karaktär. Jag skulle försöka ge insikter om att hålla sig på rätt spår och sätta upp mål och prioritera. Sammantaget skulle jag försöka erbjuda stöd och uppmuntran att lära sig och i slutändan förbättras.


Referenser 1. Canadian Operation Room Nursing Journal, Mentoring The Magic Partnership, Shelia L. Allen RN, BSN, CNOR, CRNFA, 2 december. Gastroenterology Nursing, The Inspiring Leader, Effie Amerson MSN, RN, 3. Gastroenterologi omvårdnad, mentorskap, Kathy B. Bean PhD, RN, CGRN, APRN, BC, Redaktör, Denna uppsats skrevs av en studiekamrat. Du kan använda den som exempel när du skriver din egen uppsats eller använda den som källa, men du måste citera den. Utforska hur människokroppen fungerar som en enhet i harmoni för att leva. Gratis uppsatser - PhDessay. Efter att ha avslutat din administreringsplan i medicinanteckningarna kan du överväga att muntligt tala om det kritiska i ett fåtal uppdrag med att skötaren tar hand om patienten så att de blir varnade och kan fortsätta med dem snabbt i motsats till att de är beroende av att de kommer tillbaka att läsa de återställande anteckningarna, vilket kan ta längre tid på grund av den häpnadsväckande krisuppdelningen.


Det skulle ha underlättat på off-chansen att du hade gett dem förståelse av datablad, eftersom de då och då såg lite överväldigade ut. Trots det har du en energi för att träffa dem en gång till, och detta kommer att ge dig chansen att notera eventuella förfrågningar och ge ut åhörarkopiorna. Det var uppenbart när hon sa att hon kände sig uppskattad och en del av gruppen. Behaviouristiska lärande forskare litar på att lärande sker genom reaktion på specifika uppgraderingar som leder till traditionell formning. Etablerad formgivning anspelar på förändring i beteende genom boostreaktion, varvid attraktiva reaktioner på specifika förbättringar, det vill säga nyligen lärda metoder kompenseras.


Behaviouristisk inlärningshypotes skulle kunna kopplas till min adept eftersom hon anpassar sig mer när hon eftertryckligen stärktes både av känslan av en känsla av prestation och av att jag som mentor kände igen eller uppfattade hennes nyligen skapade färdighet. Effekten av användbar input sträcker sig förbi utbildnings- och inlärningsprocessen. Feedback är grundläggande för adeptens utveckling, ger vägledning och lyfter säkerhet, ökar inspiration och självförtroende. Det kan göra det möjligt för leaner att betygsätta sin kliniska praktik rimligt. Om eleven inte erbjuds feedback kan de kontrastera sig själva och successivt äldre partners och bedöma sig själva på ett felaktigt sätt.


Detta kan leda till minskad omfattning av elevens självförtroende, vilket kan påverka den efterföljande träningen negativt. Det ger också en metod genom vilken eleven kan passa in och lägga till onkologisk dagvårdsrörelse på ett värdefullt sätt. Med allt i beräkningen, genom ansträngning och avslutande av denna modul, har jag byggt upp ett drivande lärande och grundläggande förtrogenhet med mentorskap inom socialhälsovårdens praktik. Jag har uppmanats att ta en titt på mitt eget arbete, för att säkerställa att det är bevisbaserat konsekvent, i enlighet med dessa linjer som ger mig möjlighet att helt stärka understudier i att tillämpa bevisbas på sin egen utbildning.


Undersökningar av inlärningsvillkoret har tydligt visat vilken effekt det kan ha på understuderandes inlärning och jag förväntar mig att garantera att tillgångarna på onkologisk dagvård hålls uppdaterade för alla elever. Undersökningen av inlärningshypoteser och -stilar i modulen har gjort det möjligt för mig att säkra viktig förståelse av metoderna för insikt och spekulationer som omfattar upptagning, utbildning och kartläggning och när jag arrangerar inlärningsmöten för understudier känner jag mig för närvarande allt mer beredd att införliva hypoteser i träningen.


Det är också viktigt att när jag förvandlas till en kvalificerad guide går jag till de sedvanliga uppdateringarna som ges av sjukhuset, eftersom jobbet som mentor kommer att ses som väktaren till kallelsen. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student.


Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Reflektion över mentorskap i en omvårdnadsmiljö Ämne: Utbildning Kategori: Studieprocess Ämne: Mentor Sidor 3 ord: Publicerad: 10 oktober Nedladdningar: 12 Ladda ner Skriv ut. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade uppsatser Fördelarna med att vara en mentoruppsats. Betydelsen av lärare under den amerikanska revolutionen, i Michael Jordans basketkarriär och i romanen, den blinda sidan av Michael Oher Essay.


Att bygga en mentorskapskulturuppsats. Analys av uppsatsen om mentorskapsförsvar och fördelar. Gavin O'Connor's Warrior: A Study Of The Lessons, Individual and Professional Impact in the Sports Drama Essay. En studie av rollen som mångfald spelar i företagets uppsats om arbetskraftsledning. Hur engagerad pedagogik kan använda deltagande för att stimulera inlärningsuppsats. Att förändra kulturen med dagens mentorskapsuppsats. Recension av Chronus Mentoring Platform Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till den här artikeln, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Reflection on Mentorship in a Nursing Setting.


Reflektion om mentorskap i en omvårdnadsmiljö. Reflektion om mentorskap i en sjuksköterskemiljö [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg.

No comments:

Post a Comment