Tuesday, January 11, 2022

Uppsatsen om drömhandlingen

Uppsatsen om drömhandlingen



Men på grund av juridiska och ekonomiska hinder som möter dem bara för att de är papperslösa studenter, kan många inte leva sin amerikanska dröm och gå på högskola eller universitet. Dessa barn växer upp i Amerika och tar upp amerikansk kultur. Vilket ämne som helst, drömhandlingsuppsatsen. Försvarsmakten i minst 2 år. Lucid Dreaming: Handlingen att vara vaken och medveten i dina drömmar.





Hitta gratis uppsatser



Den amerikanska regeringen står inför många utmaningar när de försöker hindra illegala invandrare från att få tillgång till Amerika. Även om det finns mekanismer på plats för att göra det möjligt för människor att lagligt få visum till Amerika, kommer vissa människor inte att kvalificera sig. En del av de okvalificerade personerna bestämmer sig vanligtvis för att gå över drömhandlingsuppsatsen Amerikanska gränser illegalt. Det är olyckligt att notera att några av föräldrarna kommer tillsammans med sina barn på olagliga sätt. Dessa barn växer upp i Amerika och tar upp amerikansk kultur. Men senare i livet möter de många svårigheter att få jobb eller till och med ekonomiskt stärka sig själva. Regeringen kom därför med drömlagen för att hjälpa illegala minderåriga invandrare. Men lagen har aldrig antagits på grund av dess nackdelar trots de goda effekter den har på samhället.


Dream Act föreslår att erbjuda utveckling, lindring och utbildning till människor som kom till USA medan de var under sexton år gamla. Däremot borde ungdomarna ha tagit examen från gymnasiet, bott i USA i fem sammanhängande år och uppvisat god moralisk karaktär, drömhandlingsuppsatsen. Lagen föreslår utfärdande av tillfälligt uppehållstillstånd till denna grupp människor för att ge dem tillgång till vissa tjänster LaTour Dessutom bereder lagen grunden för ungdomar att få permanent uppehållstillstånd. Detta kommer dock inte att bli lätt eftersom ungdomen borde ta två år i militären, drömhandlingsuppsatsen, två års högskola och två år på ett fyraårigt högskoleprogram, allt inom sex år.


Förespråkarna av lagen har framfört flera fördelar med lagen, både för den federala regeringen och för de illegala invandrarna. Till att börja med hjälper lagen till att undvika kompetensflykt från Amerika till andra länder. USA kommer att slösa med resurser om det utbildar ungdomarna och skickar tillbaka dem drömhandlingsuppsatsen deras hem istället för att låta dem bidra till den amerikanska ekonomin Marrow Det kommer att vara klokt av den federala regeringen att låta de utbildade ungdomarna stanna och använda sina talanger för att främja ekonomisk tillväxt. På samma sätt är det praktiskt taget omöjligt att skicka alla illegala invandrare från Amerika eftersom andra kommer att välja att lida i Amerika istället för att lämna. Att ge dessa ungdomar en möjlighet att säkra jobb kommer därför att räcka långt för att minska brottsligheten.


På samma sätt kommer lagen att uppmuntra många invandrare att söka högre utbildning och därmed öka deras bidrag till ekonomin. Dessutom fördes majoriteten av de minderåriga till USA när de inte hade makt att välja vad de skulle göra. Det kommer, drömhandlingsuppsatsen, var därför omänsklig för att få dem att betala för de synder som deras föräldrar begått. Lagen syftar därför till att rädda ungdomarna den plåga som de är dömda att leva med på grund av sina föräldrars misstag. Dessutom kommer lagen att rädda många invandrare från övergrepp från deras arbetsgivare, som missbrukar dem eftersom de inte har någonstans att söka upprättelse.


De kommer då att kunna betala mer skatt till staten, drömhandlingsuppsatsen, därmed öka statens inkomster. Det bör noteras att lagen har fått betydande motstånd. Först och främst ser kritiker lagen som en väg för fler invandrare att komma till Amerika. Många fler invandrare kommer att försöka kliva in i Amerika med alla möjliga medel, med förväntningen att regeringen i framtiden kommer att anta en lag som kommer att gynna dem. Som ett resultat, istället för att minska antalet illegala invandrare, kommer lagen faktiskt att öka deras antal. Märg För det andra har lagen kritiserats för att belöna ett kriminellt beteende som var välkalkylerat och flitigt utfört, drömhandlingsuppsatsen.


Oavsett om de illegala invandrarna var unga eller inte begicks ett brott, och åtgärder bör vidtas i enlighet med detta. Dessutom är det känt att illegala invandrare är ekonomiskt oförmögna på grund av brist på välbetalda jobb. Lagen föreslår dock att de sociala tjänsterna som erbjuds dessa personer ska utökas. Tvärtom, mängden skatter som kan tas ut från dem räcker knappt för att ens täcka de tjänster som de är inställda på att få Pallares och Nilda. Resultatet är ett nettoskatteunderskott för staten vilket är skadligt med tanke på den nuvarande ekonomin.


Några ungdomar som kom till Amerika i späd ålder har bott i drömhandlingsuppsatsen USA hela deras liv, och har inga band med sina drömhandlingsuppsatsen Land. På samma sätt är dessa ungdomar produktiva och kan bidra oerhört mycket till ekonomin om de ges möjlighet och rätt kompetens. Med tanke på de svårigheter som är förknippade med möjligheten att utvisa alla invandrare från USA är Dream Act en bra idé. Lagen kommer inte bara att garantera att invandrarna har medel att överleva utan kommer också att säkerställa att de bidrar till nationens ekonomiska tillväxt.


LaTour, Mark Louis. Amerikansk regering och demokraternas vision. Lanham: University Press of America, Marrow, Helen. Nya destinationsdrömmar: immigration, ras och juridisk status i den amerikanska landsbygden. Stanford: Stanford University Press, Pallares, Amalia och Nilda Uppsatsen om drömhandlingen. Marcha: Latino Chicago and the Immigrant Rights Movement. Stad: University of Illinois Press, The DREAM Act. Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt.


Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. Innehållsförteckning. Drömlagens förslag. Argument till stöd för drömlagen. Argument mot drömlagen. Läs mer. Uppsatsen om drömhandlingen kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Regering och invandrare: Services in Contemporary America. Citera detta papper Välj stil. Välj citatstilar APA-6 APA-7 MLA-8 Chicago N-B Chicago A-D Harvard. Referens StudyCorgi. Arbete som citeras "The DREAM Act. Bibliography StudyCorgi. Referenser StudyCorgi. Drivs av CiteChimp - den bästa automatiska referensgeneratorn. Kopiera till urklipp.





övertygande uppsatsavslutningsformat



Trots deras tjänstgöring i militären eller utbildning i landet, är DREAM Act orättvis mot dem som följer de angivna förfarandena när de reser in i USA. Även om DREAM Act inte har undertecknats i lag, har den genererat många heta debatter bland motståndare och förespråkare. Men jag tror att om den amerikanska regeringen vill hjälpa illegala utlänningar, eller till och med stävja illegal invandring, så skulle DREAM-lagen göra precis tvärtom. I stället bör regeringen uppmuntra personer som vill ha permanent uppehållstillstånd att följa lämpliga kanaler medan de som inte gör det bör hanteras enligt lagen.


Galassi, Jennifer. Lee, Youngro. Cornell Journal of Law and Public Policy, Veliz, Benita Abigail. Development, Relief and Education for Alien Minors Act: en sociologisk analys av föreslagen immigrationslagstiftning, San Antonio, Texas: St. DREAM Act. Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Att anta DREAM-lagen är helt klart en win-win-situation. Min partner och jag erbjuder dig möjligheten att stå med oss ​​i meningsfull handling.


Tack. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Exempel The Dream Act. The Dream Act 3 mars Hire verifierad författare. The Dream Act Essay Exempel. Hur man citerar The Dream Act-uppsats Välj citera format: APA MLA Harvard Chicago ASA IEEE AMA. Drömlagen. Relaterade uppsatser. Drömjobb Drömakten Drömjobb Jag har en dröm Drömbil Du är aldrig gammal att ha en dröm Drömakt Jag har en dröm Min dröm Mitt drömjobb Mitt drömjobb. Ett tidsbegränsat erbjudande! Med den nya lagstiftningen som nu diskuteras om invandringsreformen har många talat upp både för och emot den. Drömlagen och reformen av visum och medborgarskap har gjort att en tvådelad uppkomst i vår regering.


Baserat på N. Y Times-artiklar, kan det fastställas att denna nya lagstiftning gör det svårare för dem här illegalt att få medborgarskap. För dem. hade tillbringat större delen av sina liv i detta land. DREAM Act är den lagstiftning som var avsedd att stödja denna grupp genom att ge papperslösa studenter lika rättigheter i utbildningen, och att skydda deras mänskliga rättigheter genom att tillhandahålla ett sätt för dem att bli medborgare i det land de växte upp i. DREAM Act har dock inte blivit verklighet för många och är fortfarande bara en dröm, och även om den gick igenom är det lätt att se bristerna som det. DREAM Act Vägen för att delta. Hemsida DREAM Act. Gratis DREAM Act Essays and Papers. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg.


Tillfredsställande uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser. Bättre uppsatser. DREAM Act ord 3 sidor 5 citerade verk. DREAM Act. DREAM Act: A Better Life Words 3 sidor 5 citerade verk. DREAM Act: A Better Life. Bästa essäer. America Needs The DREAM Act Words 6 sidor 10 citerade verk. America Needs The DREAM Act. Bra uppsatser.

No comments:

Post a Comment