Wednesday, February 2, 2022

Uppsats om arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap

Uppsats om arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap



De två individerna vet mycket väl vad de båda gillar och ogillar. BE skribenten om hjälp. Det slutliga beslutet om valet av livspartner bör endast fattas av de två individerna. Det är omöjligt att förutse om förbundet kommer att lyckas, arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats. Och det ska respekteras. Därför måste alla "för" och "emot" räknas i förväg. Varje make bör veta hur partnern agerar i en given situation.





Relaterade dokument



När vi pratar om indiskt bröllop försöker vi associera det med arrangerade äktenskap. På grund av den sociala strukturen är begreppet arrangerat äktenskap utbrett i det indiska bröllopsscenariot, sedan åldrar. Å andra sidan ansågs kärleksäktenskap som ett tabu bland många indianer, som inte har en modern livsåskådning. För dem bör två personer knyta bröllopsknuten endast med samtycke från sina föräldrar och deras släktingars välsignelser. Ändå är kärleksäktenskap vanliga i nästan alla samhällen i Indien, med tanke på att de fortfarande anses vara underlägsna bröllop som arrangeras av många föräldrar i landet.


Å andra sidan tror människor som tror på att högtidliggöra bröllopet med tillstånd av föräldrar och släktingar att arrangerade äktenskap är långvariga. I den här artikeln har vi diskuterat kärleksäktenskap vis-a-vis arrangerat äktenskap. I fall att arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats äktenskap kan folk förvänta sig mer av sin partner, till stor del för att de har blivit kära före äktenskapet. Å andra sidan utgör kompromisser och anpassningar grunden för arrangerat äktenskap, arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats, till stor del för att det gifta paret inte har några förutfattade meningar arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats förväntningar från varandra. Skicklig i: Arrangerat äktenskap. Jag gillar verkligen den ansträngning som lagts ner. Kompromissfaktorn kan göra underverk i de flesta arrangerade äktenskap, medan i kärleksäktenskap kan det visa sig vara ytterligare en orsak till bråk.


På grund av denna faktor anser folk arrangerat äktenskap som långvarigt och bättre än kärleksäktenskap. Vid arrangerat äktenskap kan det gifta paret ta till sina föräldrar eller bekanta vid tidpunkten för ekonomiska kriser eller andra problem. Dessutom, om äktenskapet visar sig vara ett misslyckande, har de ett antal människor runt omkring sig att söka stöd eller lägga skulden på. Detta är anledningen till att arrangerade äktenskap anses vara säkra för folket i Indien. Å andra sidan skulle de par som har högtidligt kärleksäktenskap behöva ta itu med alla sina kriser på egen hand, eftersom de kan ha blivit separerade från sin familj.


Förbittring driver föräldrarna och de släktingar att förbli vilande i händelse av att arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats Paret vill ha ekonomiskt eller moraliskt stöd - en vanlig syn som ses i kärleksäktenskap i Indien. Kärleksäktenskap vs arrangerat äktenskap. com, 27 nov, Åtkomst 7 januari, comNov Kärleksäktenskap vs arrangerat äktenskap Ämnen: Arrangerat äktenskap Familjeliv Kärleksäktenskap Sociologi. Uppsats, Sidor 2 ord. Få kvalitetshjälp nu. Citera denna sida Love Marriage vs Arranged Marriage. Senaste uppsatsprover. Romeo och Julia Arrangerad äktenskap Uppsats Sidor: 5 ord Arrangera äktenskap är bättre än kärlek Äktenskap Sidor: 1 ord Man kan ha känslor av kärlek till en annan person och önska äktenskap Sidor: 3 ord Hur presenteras kärlek i viktoriansk kärlekspoesi Sidor: 10 ord Kärlek After Love Av Derek Walcott Analyssidor: 2 ord Kärleksuppsats Exempel och hinder för kärlek Sidor: 4 ord Compassionate Love Vs Passionate Love Sidor: 4 ord i "Love After Love", vilken av följande rader från dikten innehåller en paradoxal bild?


Sidor: 6 ord A love for A Love: A Poetry Comparison of Pages: 5 ord Bör samkönade äktenskap legaliseras i Hong Kong? Sidor: 10 ord. Undvik att skicka in plagierade uppgifter. Hittar inte det du behöver? Det är inte tillåtet att kopiera innehåll på denna webbplats. Be en professionell expert hjälpa dig med din text. BE skribenten om hjälp. Ge oss din e-post så skickar vi den uppsats du behöver. Skicka mig arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats prov. Genom att klicka på Skicka mig provet godkänner du villkoren för vår tjänst. Vi skickar inte skräppost eller irrelevanta meddelanden till dig.


Ange var du ska skicka provet, arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats. Kontrollera din inkorg. Gå till Min inkorg, arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap uppsats. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Få ditt jobb gjort av en professionell expert. Anställ författare. Pengar tillbaka garanti.





media uppsatser



Trots att unga gifter sig på grund av kärlek är chansen stor att de bryter upp. Förmågan och viljan att ha ett arrangerat äktenskap brukar karakteriseras som mer eftertänksamma. Detta hjälper till att upprätthålla stabilitet och att inte såra varandras känslor. För mig ett arrangerat äktenskap, om det skriver jag denna uppsats om arrangerat äktenskap — det är inte ett sökande efter materiellt välbefinnande. Det är främst sökandet efter kompatibilitet på många nivåer, inklusive känslomässiga och intellektuella såväl som nivån av mänsklig aktivitet. Sådan kärlek visas i Great Gatsby-uppsatsen.


Huvudpersonen blev rik för hans älskade kvinna var med honom. På vår hemsida kan du hitta all information om tjänster och pris. Idag i samhället finns det många fördomar om det arrangerade äktenskapet. På något sätt har de flesta av oss en notoriskt negativ inställning till detta förbund. Varför är det skamligt att leva med en pålitlig och rik man? Männens framgång i sociala termer innebär att han har självförverkligande i livet. Och det ska respekteras. Kan du hitta en kvinna som skulle vägra leva med en man som är värd respekt?


Hon kommer att få ett stabilt och tryggt liv, där det inte finns några problem för tusentals fattiga familjer. Jag är personligen mer benägen att tro att ett sådant äktenskap kan bli ett långt och harmoniskt. Och ändå anser många att ett äktenskap utan kärlek inte är en fullständig förening. Ja, det är trevligt att leva bra med den oberoende, rika och pålitliga mannen, att respektera honom, men utan kärlek är en sådan förening ett slags lidande, eftersom vissa saker måste göras utan lust. För att det arrangerade äktenskapet kommer att vara lyckligt och långt, är det viktigt att inte bara överväga den materiella sidan, utan också några andra viktiga aspekter: kompatibiliteten hos partners i fysisk och psykologisk mening, den framtida makens livserfarenhet och lära sig att kompromissa t osv.


Därför måste alla "för" och "emot" räknas i förväg. Kan arrangerat äktenskap förvandlas till ett kärleksäktenskap? Självklart. Men kärlek är ett bredare begrepp än valet av en lämplig partner. En ömsesidig attraktion eller vänskap kan förvandlas till kärlek. Det är omöjligt att förutse om förbundet kommer att lyckas. Endast mannens och kvinnans ansträngningar kommer att göra det framgångsrikt. STOR essäförfattare. com Beställ nu Logga in Växla navigering Högskola Essä Redigering UK Essä Anpassad essä Anpassad skrivning Vanliga frågor Priser Om oss Kontakt Blogg. Vad är starkare? Uppsats om arrangerat äktenskap vs kärleksäktenskap. Äktenskap är kärleksäktenskap Min uppsats om kärleksäktenskap och arrangerat äktenskap kommer att beskriva dessa typer av äktenskap.


Ett gott äktenskap vilar på tre pelare: Ömsesidigt förtroende. Detta är den viktigaste faktorn som gör ett äktenskap framgångsrikt. Det är viktigt att känna att två människor lever för varandra och att äktenskapet bygger på principer att båda makarna respekterar varandra. Ömsesidig respekt. Varje make bör veta hur partnern agerar i en given situation. Båda partnerna är individer, men lera som binder deras äktenskap är deras gemensamma åsikter. Själviskhet är en fiende nummer ett. Försök att inte vara självisk om du vill att ditt äktenskap ska bli framgångsrikt. Äktenskap är en förpliktelse för livet. En livsväg är inte alltid beströdd med rosor. Nuförtiden tycker inte unga människor av den moderna generationen det arrangerade äktenskapet så attraktivt. Även om inte alla sådana äktenskap verkar vara framgångsrika, resulterar vissa av dem faktiskt i en lycklig förening fylld av ömsesidig förståelse och tillgivenhet.


Äktenskap är inte bara en förening av två personer, utan snarare en förening av två familjer, det vill säga två sociala nätverk som blir nära besläktade med varandra. Det arrangerade äktenskapet är inriktat på föreningen mellan familjerna. Om båda familjernas värderingar sammanfaller kan deras söner eller döttrar gifta sig med andra familjers värderingar eftersom de på så sätt kommer att tas om hand och leva ett liv som möter den ordning som etablerats i den andra familjen. De mest värdefulla sakerna man letat efter i denna form av äktenskap är stabilitet och säkerhet. Även om detta utelämnar det känslomässiga elementet, kan vikten av ett stabilt och säkert äktenskap inte förnekas.


Detta är förmodligen anledningen till att indier har en mycket låg andel skilsmässor. Å andra sidan verkar kärleksäktenskap vara en perfekt förening av en man och en kvinna bara för att denna förening har bildats av ömsesidig tillgivenhet. Vi strävar alla efter att hitta en själsfrände och sedan gifta oss för att kunna leva ett lyckligt liv i alla sina dagar. Det verkar som att inget kan gå fel under sådana omständigheter, men det finns många tveksamma frågor som är förknippade med kärleksäktenskapet. Denna typ av äktenskap kräver mer arbete och ansträngning än det arrangerade äktenskapet. Det finns ingen annan att skylla på om äktenskapet inte fungerar bra. Även om människor tenderar att lära sig mycket om sina framtida partner innan de gifter sig, är livet i äktenskapet en helt ny upplevelse som alltid är fylld av både upp- och nedgångar.


Samtidigt tillåter ett kärleksäktenskap oss alla att välja våra enda kompisar och hitta en person som vi attraheras till intellektuellt, fysiskt och känslomässigt. På ett sådant sätt kan vi leva enligt våra egna villkor som får oss att känna oss lyckliga och vara nöjda med vårt sätt att leva. Gillade du uppsatsen? Du kan köpa en på vår hemsida. Utforska privilegierna med en professionell skrivtjänst online. Kärleksäktenskap vs. Arrangerat äktenskap: Vilket är bättre? Därför bestämmer de sig för att tillbringa hela livet tillsammans. De två personerna tar ansvar för sitt val och skulden i framtiden skulle ligga på dem båda och ingen annan. De två individerna vet mycket väl vad de båda gillar och ogillar.


De kan därför komma överens ganska bra utan missförstånd eller bråk.

No comments:

Post a Comment